Click2Date - De winIPRO Online Afsprakenplanner

Met de winIPRO Online Afsprakenplanner kunnen uw klanten heel eenvoudig via uw homepage een afspraak boeken, op elk moment van de dag. U kunt ook als u uw klanten per mail oproept voor het maken van een afspraak, een link naar uw eigen Online Afsprakenplanner in de mail opnemen.

Enkele ogenblikken nadat de klant de aanvraag heeft gedaan, wordt de tijd in uw winIPRO agenda gereserveerd en krijgt u een melding dat er een nieuwe afspraak aangevraagd is. De Online Afsprakenplanner houdt rekening met de werktijden van uw medewerker(s) en de beschikbare ruimtes. Dubbele afspraken worden hiermee voorkomen.

Een extra service naar uw klant en een grote tijdsbesparing voor u omdat u minder telefoontjes voor het maken van afspraken zult krijgen.

Uiteraard kan uw klant kiezen voor verschillende activiteiten en keuze uit medewerkers, en kunt u de homepage van uw Online Afsprakenplanner helemaal aanpassen aan uw huisstijl.

Op de gebruikersdagen in maart 2019 zullen wij u graag meer informatie over deze Online Afsprakenplanner geven. Mocht u niet in gelegenheid zijn deze te bezoeken kunt u uiteraard informatie opvragen via info@optibytes.eu

Terug

+31 (0)76 57 80 693
Expertise in ICT oplossingen voor ambitieuze opticiens en audiciens
OptiBytes maakt samen met OptiClip deel uit van Eye Eye Captain BV en is gelieerd aan Style22 en Magali Occhiali.